Lintjesregen 2024

26 april 2024
Actueel nieuws, Lintjes

Tien Velsenaren werden op 26 april tijdens de Lintjesregen 2024 op het gemeentehuis verrast door burgemeester Frank Dales met een Koninklijke onderscheiding. Zij werden allen benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau en kregen een lintje opgespeld.

Lid in de Orde van Oranje Nassau

Voor een onderscheiding in deze orde komen personen in aanmerking die zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt voor de samenleving.

Burgemeester Frank Dales sprak tijdens de ceremonie zijn waardering uit voor de bijzondere verdiensten van deze 10 Velsenaren:

Klik op de naam en lees meer informatie over de verdiensten van de gedecoreerde. Daar staan de foto’s van de gedecoreerden die zijn gemaakt tijdens de ceremonie.  

Benieuwd naar de uitreiking? U kunt ook de Lintjesregen terugkijken via RTV Seaport Lintjesregen 2024externe-link-icoon.

Jeugdlintjes 2024

Het jeugdlintje is een speciale onderscheiding voor de jeugd tot 18 jaar uit Velsen. Zij krijgen een jeugdlintje als zij zich inzetten voor de Velsense samenleving, al langere tijd vrijwilligerswerk doen, of een bijzonder prestatie hebben geleverd of Velsen positief op de kaart hebben gezet.

Burgemeester Frank Dales gaf de volgende jongeren een jeugdlintje:

Lintjesregen 2025

Kent u ook iemand die een lintje verdiend? En wilt u deze Velsenaar voordragen voor een lintje in 2025? Bekijk de aanvraag op Koninklijke onderscheiding.
Wilt u iemand voordragen voor een Jeugdlintje? Bekijk de aanvraag op Jeugdlintje.