Proclaimer

De gemeente Velsen is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze actueel en juist te houden.

Auteursrechten

De gemeente Velsen bezit het auteursrecht op alle informatie die via velsen.nl toegankelijk is. Dit geldt ook voor beeldmerken, logo’s en fotomateriaal. Het vanuit commercieel oogpunt verspreiden of kopiëren van deze informatie is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming.

Gemeentelijke regelgeving

Al onze verordeningen, beleidsregels en richtlijnen bij elkaar noemen we de Velsense regelgeving. Deze staan op de website overheid.nlexterne-link-icoon.

Bent u op zoek naar Bekendmakingen in de Jutter / Hofgeest? Deze staan ook op overheid.nlexterne-link-icoon

Voorlezen

Heeft u moeite met lezen? Rechts bovenin vindt u een link met 'Lees-voor'. Als u daarop klikt, zal de website de tekst voorlezen. Als u onze website op uw telefoon of tablet bezoekt, kunt u de voorleesfunctie van uw apparaat gebruiken.

Openbaar maken van kwetsbaarheden

Gemeente Velsen vindt de beveiliging van haar systemen heel belangrijk. Hier werken we dagelijks aan. Toch kan er een zwakke plek in de systemen zitten. Wanneer u een zwakke plek (kwetsbaarheid) in een van onze systemen ontdekt, horen wij dit graag van u. Lees meer over 'Coordinated vulnerability disclosure'.

Informatie niet goed? Graag uw reactie!

Komt u desondanks toch iets tegen dat niet goed of verouderd is, neem contact op met het Klant Contact Centrum of per e-mail t.a.v. het Webteam: info@velsen.nl.