De gemeente Velsen is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze actueel en juist te houden.

Auteursrechten

De gemeente Velsen bezit het auteursrecht op alle informatie die via www.velsen.nl toegankelijk is. Dit geldt ook voor beeldmerken, logo’s en fotomateriaal. Het vanuit commercieel oogpunt verspreiden of kopiëren van deze informatie is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming.

Gemeentelijke regelgeving

Al onze verordeningen, beleidsregels en richtlijnen bij elkaar noemen we de Velsense regelgeving. Deze staan op de website overheid.nl.

Bent u op zoek naar verordeningen, beleidsregels en richtlijnen?

  • Kijk bij Beleid & Regelgeving en klik voor de verordeningen bij Wettenbank op lokaal.
  • Vul uw postcode in en vul een zoekwoord in bij in de titel of in de tekst.
  • Kunt u niet vinden wat u zoekt? Klik op de tab Uitgebreid zoeken. Hier kunt u ook de regelingen van de provincie en het waterschap vinden die gelden voor de Gemeente Velsen.

Bent u op zoek naar Bekendmakingen in de Jutter / Hofgeest?

Deze staan ook op overheid.nl

  • Kijk bij Beleid & Regelgeving en klik op Bekendmakingen.
  • Vul een zoekwoord in bijvoorbeeld 'Wmo Velsen'.
  • Kies via het uitklapmenu in het veld ernaast het documentsoort Gemeenteblad.

Voorlezen

Hebt u moeite met lezen? Rechts bovenin vindt u een link met 'Lees-voor'. Als u daarop klikt, zal de website de tekst voorlezen. Als u onze website op uw telefoon of tablet bezoekt, kunt u de voorleesfunctie van uw apparaat gebruiken.

Informatie niet goed? Graag uw reactie!

Komt u desondanks toch iets tegen dat niet goed of verouderd is, neem contact op met het Klant Contact Centrum of per e-mail t.a.v. het Webteam: info@velsen.nl.