Lintjesregen 2024: de heer Q.P. Stolp

Ter gelegenheid van de viering van de verjaardag van Zijne Majesteit Koning Willem Alexander reikte burgemeester Frank Dales op vrijdag 26 april 2024 een Koninklijke Onderscheiding uit aan de heer Q.P. Stolp.

De heer Q.P. Stolp zet zich al vanaf 1990 in als vrijwilliger voor Scouting St. Radboud in Santpoort-Noord. Hier is hij begonnen als leiding bij de speltak welpen (7-11 jaar). Vanaf 2006 is hij doorgegroeid naar het bestuur. Hij heeft verschillende functies gehad zoals groepsbegeleider, praktijkbegeleider, verhuurder en verzorgde de communicatie.

In 2011 is de heer Stolp begonnen als vrijwilliger bij de Oranje Vereniging Santpoort-Noord. Hij onderhoudt hier de website en zorgt dat deze goed blijft werken. Ook is hij verantwoordelijk voor een goed werkend online communicatiesysteem voor de vereniging.

Daarnaast is de heer Stolp sinds 2018 ook vrijwilliger bij de Parochie van Onze Lieve Vrouw van Altijddurende Bijstand Santpoort en Velserbroek. Hij heeft zich ingezet voor de opbouw van een website en onderhoudt deze website tot op heden nog steeds.