Lintjesregen 2024: de heer J.P. Hof

Ter gelegenheid van de viering van de verjaardag van Zijne Majesteit Koning Willem Alexander reikte burgemeester Frank Dales op vrijdag 26 april 2024 een Koninklijke Onderscheiding uit aan de heer J.P. Hof.

De heer J.P. Hof is in 1998 bij Atletiekvereniging Suomi in Santpoort-Noord begonnen als vrijwilliger. Eerst als jurylid en later als ‘Commissaris van vertrek’. Wanneer een trainer niet kon, nam de heer Hof de training over. Later is hij zijn looptrainersdiploma gaan halen om trainingen te kunnen geven aan een loopgroep op maandag- en woensdagavond. 
Naast jurylid en trainer is hij ook allrounder in het verrichten van allerlei klusjes. Iedere woensdag is hij op de baan te vinden om te zorgen dat alles goed verloopt.

Ook is de heer Hof als vrijwilliger actief geweest bij het project de Boerderijschool, van Basisschool de Beekvliet in Velserbroek. Hierin begeleidde hij twee keer per week op de fiets groep 6 van de basisschool naar de boerderij en weer terug.  Hij hielp zelf ook mee met zaaien, onkruid wieden, oogsten en schilderen en timmeren van bordjes.