Velserbroek appartmenten aan het water van Galle promenade vanaf de Velserbroekse dreef

Nieuws

 • Coronasteun voor cultuur 2022

  Culturele organisaties en kunstenaars kunnen vanaf 23 september 2022 een aanvraag indienen voor coronasubsidie van de gemeente Velsen. Aanvragen worden op volgorde van binnenkomst beoordeeld.

  Iemand speelt op een cello
 • Doe mee met de Week van de Ontmoeting

  Van 29 september tot en met 6 oktober vindt de Week van de Ontmoeting plaats in de gemeente Velsen. In deze week staat ontmoeten en contact leggen centraal. Via allerlei verschillende activiteiten kunt u andere mensen ontmoeten of nieuwe sociale contacten opdoen. Samen verminderen we de eenzaamheid en maken we het bespreekbaar.

  groep mensen
 • Bewonersbijeenkomst over veiligheid in de wijk

  Gemeente Velsen en Wijkplatforms IJmuiden-Noord en Zuid organiseren samen met politie en handhaving een bijeenkomst om in gesprek te gaan over veiligheid in de wijk.

  gevels van rijtjeshuizen
 • Waardering voor mantelzorgers

  Zorgt u voor een familielid, voor buren of bekenden? Dan bent u misschien mantelzorger en kunt u de mantelzorgwaardering aanvragen. Dit is een VVV-cadeaukaart van €25.

  tekening met een rood hartje en een kleurpotlood
 • Enquête Safe Streets

  In Velsen moet iedereen veilig over straat kunnen, ongeacht kleding keuze, religie, geaardheid of afkomst. Safe Streets Velsen is een online enquête gestart over straatintimidatie. Met dit onderzoek willen ze inzicht krijgen welke doelgroepen, hoe vaak en waar mensen te maken hebben (gehad) met (seksuele) straatintimidatie. Daarnaast wil Safe Streets Velsen inzicht in de meldingsbereidheid van mensen die dit meegemaakt hebben en weten wat het met ze doet.

  Online onderzoek via computer
 • Informatieavond over waterstofnetwerk in Noordzeekanaalgebied

  Er komt een waterstofnetwerk in Het Noordzeekanaalgebied. Het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat en Hynetwork Services nodigt inwoners uit voor een inloopbijeenkomst. Tijdens de bijeenkomst krijgt u informatie over de aanleg van het netwerk in Velsen-Noord. De bijeenkomst is op 28 september van 19.00 tot 21.00 uur in de kantine van FC Velsenoord.

  foto aanleg waterstofnetwerk van hynetwork services
 • Afvalcoaches in Velsen

  Een team afvalcoaches van HVC gaan deze week op pad in Velsen. U kunt hen de komende maanden ook in uw buurt tegenkomen.

  hvc afvalcoach astrid den toom

Contact met de gemeente

14 0255 of 0255 567200
Of kijk op de pagina Contact

Adres

Bezoekadres: Dudokplein 1, 1971 EN IJmuiden
Postadres: Postbus 465, 1970 AL IJmuiden

Openingstijden algemeen

Op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur.
Op donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur. 

Openingstijden Burgerzaken

Op werkdagen van 08.00 tot 16.00 uur.
Op donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur.