Velserbroek appartmenten aan het water van Galle promenade vanaf de Velserbroekse dreef

Nieuws

 • Inwonerspeiling gemeente Velsen 2024

  Ruim 5.000 inwoners in Velsen hebben in mei per post een uitnodiging gekregen om deel te nemen aan de Inwonerspeiling. Nog niet ingevuld? U ontvangt nog een herinneringsbrief.

 • Lokale gezelschappen op Plein 1945 in juni en juli

  Op plein 1945 hangen sinds deze week zo’n 280 bloembakken aan 96 balkons van de woningen van de Winkelstichting. De actie is een onderdeel van het verlevendigen van het Plein 1945.

  bloembakken aan de balkons van plein 1945
 • Tijdelijke camera's opgehangen in Velsen

  Om de openbare orde en veiligheid te verbeteren hangen er op een aantal plaatsen in Velsen tijdelijk camera’s.

  camera op plein 1945 in ijmuiden
 • Dagjes uit in de IJmond

  In Velsen vinden elk jaar 200 kleine en grote evenementen plaats. Daarnaast zijn er het hele jaar interessante tentoonstellingen, leuke voorstellingen en spannende activiteiten.

  waterkanonnen en schepen in haven van ijmuiden
 • Verhalenvoorstellingen over Pleegzorg

  Kenter Jeugdhulp en gemeente Velsen organiseren op 20 juni een verhalenvoorstelling over pleegzorg. Een voorstelling die geschikt is voor iedereen die meer wil weten van pleegzorg óf van een mooi levensverhaal houdt.

  momentopname uit een van de voorstellingen
 • Zomerpret Velsen 2024

  Van zondag 21 juli tot en met vrijdag 30 augustus 2024 vindt Zomerpret Velsen plaats in en rondom gemeente Velsen. Er zijn weer veel gratis activiteiten voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar.

 • Oproep aanvraag Koninklijke onderscheidingen 2025

  Veel verenigingen, instellingen en organisaties zouden zonder de inzet van deze vrijwilligers vaak niet eens meer kunnen bestaan. Daarom roept de burgemeester iedereen op om deze mensen voor te dragen voor een Koninklijke onderscheiding.

  Lintje in een geschenkdoosje