Coaching voor ondernemers en zzp’ers

Gemeente Velsen werkt samen met de Stichting Ondernemersklankbord en de organisatie Over Rood. Beide organisaties koppelen een vrijwilliger aan een ondernemer met een hulpvraag. Alle vrijwilligers hebben relevante ervaring, bijvoorbeeld als zelfstandig ondernemer, directeur, operationeel manager of bedrijfsleider.

U mag bij één organisatie een coachingtraject aangaan. Beide organisaties bieden begeleiding bij allerlei zaken, toch is er enig onderscheid.

Over Rood

Over Rood helpt u met name met uw administratie. Zoals het ordenen en het in balans brengen van uw zakelijke en privé-inkomsten en uitgaven. De vrijwilligers van Over Rood bieden ondersteuning en advies maar zijn geen boekhouder. 

Begeleiding door Over Rood duurt doorgaans drie maanden. Dankzij een bijdrage van de gemeente is de eigen bijdrage € 20 per maand (mits u dat kunt missen).

Lees meer over Over Roodexterne-link-icoon

Ondernemersklankbord

Ondernemersklankbord biedt advies over allerlei zaken die met het ondernemerschap te maken hebben. Van het schrijven van een ondernemingsplan, financieel advies, advies over marketing en bedrijfsvoering tot advies over een fusie of overname. Ondernemersklankbord geeft advies in elke fase en elk bedrijfsaspect. 

Een coachingtraject bij Ondernemersklankbord duurt maximaal 6 maanden. U betaalt geen eigen bijdrage.

Lees meer over ondernemersklankbordexterne-link-icoon

Voorwaarden

  • U bent ondernemer of zzp’er.
  • U woont in de gemeente Velsen.
  • U heeft een ondersteuningsvraag.
  • U wil samen met een ervaren vrijwilliger aan de slag.