Bij het Ondernemersloket kunnen ondernemers terecht voor algemene informatie over wetgeving, beleid en procedures. Verder wordt informatie verstrekt over verzoeken die in procedure zijn en over de voortgang hiervan.

De rol van het Ondernemersloket is faciliterend en zal bij een concreet verzoek de begeleiding verzorgen naar de daarvoor bestemde procedure bij de diverse afdelingen.

 

Hoe kunt u contact leggen met het Ondernemersloket?

Digitaal

Maak gebruik van het contactformulier en u krijgt zo snel als mogelijk maar binnen maximaal 3 werkdagen een antwoord op uw vraag.

Contact formulier Ondernemersloket

Telefonisch:

Neem contact op via nummer:

0255 567200 of 14 0255

Aan de balie:

U bent van harte welkom aan de balie van het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis. Openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag 09.00 - 16.00 uur, donderdagavond 18.00 - 20.00 uur.

Per post:

Stuur uw vraag of verzoek op aan:

Gemeente Velsen
Ondernemersloket
Postbus 465
1970 AL IJmuiden

Op afspraak:

Als u op uw vraag geen antwoord kunt vinden in de informatie op onze website kunt u een afspraak maken met de vakspecialist van het Ondernemersloket.

Logo - Antwoord voor bedrijven

Van de Overheid. Voor ondernemers: www.antwoordvoorbedrijven.nl

Logo Kamer van Koophandel

Informeert en ondersteunt ondernemers: van het starten van een bedrijf tot het vinden van een opvolger: www.kvk.nl

Logo Qredits

Startende- of bestaande ondernemer? Qredits financiert tot € 250.000,-: qredits.nl

Logo Kadaster

Het Kadaster registreert vastgoed- en geografische informatie. Deze wettelijke taak borgt de rechtszekerheid: wat is van wie, waar lopen de grenzen: www.kadaster.nl

pdok.nl

In dit portaal vindt u een groot deel van de geografische informatie uit de basisregistraties via webservices en downloads: www.pdok.nl

Logo 155 Help een bedrijf

155-help-een-bedrijf' is het nationale noodloket voor ondernemers in zwaar weer. Ondernemers kunnen hier terecht, wanneer de continuïteit van hun onderneming in het geding is: www.155.nl