Verhaal Ronald den Heijer - Groenvoorziener

12 december 2022
TeamVelsen

Mijn naam is Ronald den Heijer, woon in een kustplaats in Zuid-Holland maar rij iedere dag met veel plezier naar Velsen. Ik vind Velsen een prachtige groene gemeente, en dat is de plek waar ik graag werk.

Velsen wordt omringd door natuur en ook binnen de gemeente is veel groen te vinden. We hebben het zelf niet eens door hoeveel er eigenlijk is. Daarbij is werken aan de kust met de wind in je haren is voor mij genieten.

Er is een diversiteit aan werk en we hebben veel contact met inwoners. Bijvoorbeeld bij het afhandelen van meldingen. Daarnaast zijn wij het die zichtbaar zijn in de wijk, we houden de wijk netjes maar worden voor allerlei vragen aangesproken door inwoners. En we krijgen complimenten, dat is uiteraard altijd leuk!

Binnen de buitendienst werken we prettig met elkaar samen, de sfeer is goed, ook met de collega’s die ons vanuit IJmondWerkt ondersteunen. Zij zijn niet in dienst bij gemeente Velsen maar worden door ons wel opgenomen in de ploeg, zo versterken we elkaar.

Daarnaast zijn er ook veel inwoners die zich belangeloos inzetten om de wijken netjes en schoon te houden. Voor deze groep mensen organiseren we iedereen jaar iets om ze te bedanken en in het zonnetje te zetten.

Voor mij is het iedere dag een feest om te werken op deze mooie groene plek, bij een werkgever die de medewerkers laat doen waar zij goed in zijn.'

Werken bij Velsen

Wil je weten welke vacatures we hebben? Kijk voor onze vacatures op gemeentevelsen.easycruit.comexterne-link-icoon om te solliciteren.