Zorgt u ook voor iemand?

Dan ligt er een mooi cadeau voor u klaar.

Mantelzorg is zorgen voor een naaste. Deze zorg lijkt vanzelfsprekend, maar gaat verder dan de alledaagse hulp die we elkaar geven. Mantelzorgers zijn bijvoorbeeld senioren die zorgen voor hun partner, ouders die zorgen voor hun gehandicapte kind of kinderen die zorgen voor hun chronisch zieke ouder. Zonder al die onbetaalde hulp zou het leven er voor veel mensen heel anders uit zien.
U bent mantelzorger als u meer dan vier uur per week en langer dan drie maanden voor een ander zorgt, zonder dat u daarvoor wordt betaald.

Om uiting te geven aan onze waardering voor u als mantelzorger in de gemeente Velsen willen we u graag een kleine attentie geven. Gemeente Velsen biedt alle mantelzorgers die voor iemand in Velsen zorgen een VVV-cadeaukaart van €25,- aan. U kunt de VVV-cadeaukaart aanvragen tot en met 31 december 2020. Als u aan de voorwaarden voldoet, krijgt u eind januari 2021 de kaart toegestuurd.

LET OP!

Het is belangrijk dat degene voor wie u zorgt in de gemeente Velsen woont. Of u zelf in deze gemeente woont, speelt geen rol. Woont degene voor wie u zorgt in een andere gemeente? Dan kunt u bij die betreffende gemeente terecht.

Soms zorgen meerdere mensen voor één persoon. De gemeente verstrekt maximaal twee cadeaukaarten per zorgvrager en één cadeaukaart per mantelzorger.       

 

Ik ben
Ik zorg voor
Voorwaarde  (verplicht)
Voorwaarde  (verplicht)