Verhaal Monique Straathof - beleidsondersteuner Wmo en Kunst & cultuur

27 juni 2022
TeamVelsen

Hoi! Ik ben Monique, 51 jaar en woon in Velserbroek. Hoe leuk het is om in je eigen gemeente te mogen werken? Daar neem ik je graag in mee!  Binnen de gemeente Velsen staat ontwikkeling en uitdaging zoeken voorop. Je krijgt hier alle ruimte voor als je het bespreekbaar maakt.

Als secretaresse heb ik mij ruim 18 jaar ingezet bij verschillende afdelingen binnen de gemeente Velsen. Zo heb ik 7 jaar op het bestuurssecretariaat gewerkt als secretaresse voor een wethouder. Daarna 4 jaar op het directiesecretariaat voor de gemeentesecretaris/directie en adviseur Public Affairs. 

Op dit moment werk ik voor het Domein Samenleving als beleidsondersteuner voor WMO en Kunst & Cultuur. Samen met mijn collega zal ik dit jaar o.a. zomerpret voor de jeugd oppakken.

Naast mijn werkzaamheden heb ik altijd de kans gekregen om mijn kennis te verbreden door te ondersteunen bij andere werkzaamheden, zoals bij het project Visie op Velsen 2050 Duurzaam Verbonden. De diversiteit maakt het werk erg leuk. Voorlopig ben ik ook nog niet uitgekeken binnen dit leuke en leerzame team Velsen!