Verhaal Mirjam de Wildt - projectleider Bedrijfsvoering

19 november 2022
TeamVelsen

'Ik werk sinds 2017 met veel plezier bij de gemeente Velsen. Ik ben begonnen als informatie analist, maar na drie jaar ontstond de behoefte om meer verantwoordelijkheid te nemen. Doordat er intern een functie vrij kwam heb ik de overstap kunnen maken en werk ik nu als Projectleider Bedrijfsvoering. Graag neem ik je mee in mijn werkzaamheden, uitdagingen en het plezier dat ik heb in dit leuke team.'

'Na een langere tijd bij een coöperatieve bank te hebben gewerkt wilde ik graag de overstap maken naar een andere branche. Voor mij was wel van belang nog steeds de ‘coöperatieve gedachte’ mee te nemen; werken voor een organisatie met een maatschappelijk belang. Ik draag graag bij aan een omgeving waar het voor inwoners en bedrijven fijn is om te zijn, en zaken goed geregeld zijn. Dit heb ik zeker gevonden in mijn huidige functie bij de gemeente Velsen.

Als projectleider Bedrijfsvoering werk ik samen met collega’s aan het verbeteren van processen, producten en de dienstverlening. Dit allemaal om het voor de inwoners van Velsen gemakkelijker te maken. Je kan dus zeggen da ik indirect werk voor de inwoners van Velsen.

Uiteraard zijn er ook genoeg projecten waarbij er intern verbeteringen worden doorgevoerd. Denk aan het implementeren van een nieuw personeelsinformatiesysteem. Geen project is hetzelfde, dat maakt mijn werk leuk en uitdagend. Het onderwerp, de doelgroep en het projectteam is steeds weer anders.

De afgelopen jaren heb ik veel geleerd en ben ik blij met de kans om door te groeien binnen het bedrijf. Er valt altijd meer te leren en deze ruimte wordt je ook gegeven. Want steeds weer te mogen leren en door te groeien past bij de gemeente Velsen als werkgever.'

Werken bij Velsen

Wil je weten welke vacatures we hebben? Kijk voor onze vacatures op gemeentevelsen.easycruit.comexterne-link-icoon om te solliciteren.