Verhaal Lucinda de Jong - medewerker contractbeheer regieteam ICT

13 oktober 2022
TeamVelsen

'In september 2021 heb ik gesolliciteerd op een functie bij Gemeente Velsen, maar ben het toen niet geworden. Toch had ik een goede indruk achtergelaten want kort daarna werd ik benaderd voor een andere functie. Het ging om een tijdelijke klus als ondersteuner bij de HR desk. Met plezier heb ik hier gewerkt in een leuk team. Voor mij was het een leerzame periode waarin ik mezelf verder heb kunnen ontwikkelen.

Alsof het zo moest zijn kwam er in de periode voordat mijn klus bij de HR desk afliep een interne vacature voorbij. Ik heb gesolliciteerd en werk inmiddels ruim een half jaar als medewerker contractbeheer regieteam ICT! In deze functie houd ik mij bezig met het beheren van contracten rondom ICT. Inhoudelijk een leuke functie die ik deels naar eigen inzicht kan invullen. Als ik vragen heb word ik geholpen door enthousiaste collega’s. Iedereen is bereidwillig om te helpen. Ik heb zowel bij mijn start bij HR als nu in mijn huidige team een warm welkom gehad. Je hoort hier binnen de organisatie snel bij het team. 

Sinds 3 jaar woon ik in Velsen. Het wonen en werken binnen de gemeente waar je woont geeft mij een bijzondere meerwaarde. Ik hoor veel wat er speelt binnen de gemeente, en hoop dat ik een bijdrage kan leveren aan nog mooiere leefomgeving. 

Ik verwacht dat ik hier nog een langere tijd zal blijven, werk met plezier en voel me op mijn plek.'