Portrettenserie van de Raad

In onze serie #raadvanvelsen vertellen de 33 raadsleden wat hun favoriete plek in de gemeente Velsen is en waarom.

 • Ruurd Palstra - Griffier

  In onze serie #raadvanvelsen vertellen de raadsleden wat hun favoriete plek in de gemeente Velsen is en waarom. Deze keer is de beurt aan Ruurd Palstra griffier van de gemeenteraad. Hij vertelt over zijn favoriete plek.

  Ruurd Palstra. - Griffier gemeenteraad Velsen
 • Marcel Vonk - Forum voor Democratie

  In onze serie #raadvanvelsen vertellen de raadsleden wat hun favoriete plek in de gemeente Velsen is en waarom. Dit keer is de beurt aan Marcel Vonk van Forum voor Democratie over zijn favoriete plek.

  marcel vonk van forum voor democratie velsen
 • Sander Scholts - Forza! IJmond

  In onze serie #raadvanvelsen vertellen de raadsleden wat hun favoriete plek in de gemeente Velsen is en waarom. Dit keer is de beurt aan Sander Scholts van Forza! IJmond over zijn favoriete plek.

  sander scholts van forza ijmond
 • Frank Dales - voorzitter van de gemeenteraad

  In onze serie #raadvanvelsen vertellen de raadsleden wat hun favoriete plek in de gemeente Velsen is en waarom. Dit keer is de beurt aan burgemeester Frank Dales, die voorzitter is van de gemeenteraad.

  frank dales voorzitter van de gemeenteraad
 • Robert van Koten - Velsen Lokaal

  In onze serie #raadvanvelsen vertellen de raadsleden wat hun favoriete plek in de gemeente Velsen is en waarom. Dit keer is de beurt aan Robert van Koten van Velsen Lokaal over zijn favoriete plek.

  Robert van Koten - Velsen Lokaal