Oud-IJmuiden

De gemeente Velsen, BPD (voorheen Bouwfonds) en de woningbouwcorporaties Woningbedrijf Velsen en Velison Wonen werken samen aan de metamorfose van Oud-IJmuiden. Een bedrijventerrein transformeert hierdoor naar een dynamische buurt en woningen worden vernieuwd.

De mooie oude bebouwing en de kleinschaligheid maken Oud-IJmuiden tot een zeer aantrekkelijke omgeving waar wonen, werken en recreëren straks samen gaan. Deze mix tezamen met de historische omgeving, de oude Vissershaven en het uitzicht op de sluizen vormen de inspiratiebron voor een geheel vernieuwde wijk waarvan het sfeervolle karakter behouden blijft.

Bent u geïnteresseerd in een woning in Oud-IJmuiden? Kijk dan op www.oudijmuiden.nlexterne-link-icoon.

Bewonersbrief

Om een beeld te krijgen van hoe het wonen in Oud-IJmuiden bevalt en hoe wij de inwoners het beste kunnen betrekken en informeren hebben wij een aantal weken geleden bewoners een brief gestuurd en is er een online bijeenkomst geweest. De uitkomst van deze vragenlijst en de bijeenkomst hebben wij in een gecombineerde nieuwsbriefexterne-link-icoon (Havenkwartier & Oud IJmuiden) verwerkt.

Contact

Hebt u vragen of opmerkingen over dit project? Neem dan contact op via info@velsen.nl of via het Contactformulier.