Jesslin Padmos - Velsen Lokaal

22 juli 2022
Portretten Raad

In onze serie #raadvanvelsen vertellen de raadsleden wat hun favoriete plek in de gemeente Velsen is en waarom. Dit keer is de beurt aan Jesslin Padmos van Velsen Lokaal over wat zij heeft Beeckestijn.

'Als er voor de coronacrisis aan mij gevraagd werd wat mijn favoriete plek in de gemeente is, had ik waarschijnlijk een ander antwoord gegeven. Ik ging er wel eens naartoe voor de jaarlijkse kerstmarkt of voor een kop koffie met mijn oma, maar in 2020 veranderde er iets. Lockdown na lockdown werd aangekondigd en heel Nederland ging massaal aan de wandel. Nu had ik het geluk dat ik naast een prachtig bos woon. Om in beweging te blijven en buiten te zijn, ben ik veel gaan lopen in dit bos. Eerst een paar keer samen, daarna alleen met een podcast op de achtergrond.

De onwerkelijke situatie in de coronacrisis zorgde ervoor dat ik de gemeente opnieuw heb leren kennen. De natuur maar ook de assertiviteit van de mensen. Een kop koffie bij de brasserie was ook nog lekker to-go en dat gaf me dan toch weer positieve energie. Door die gekke tijd als tiener ben ik nog meer dankbaar voor de mooie natuur in de gemeente.'