Jaaroverzicht Duurzaam Velsen

03 februari 2022
Duurzaam

In 2021 hebben wij, dankzij de inzet van enthousiaste en bevlogen inwoners, ondernemers, partners en collega's van de gemeente, weer behoorlijk wat mooie duurzame stappen kunnen zetten in Velsen. We hebben allerlei projecten in gang gezet die CO2 helpen besparen (zoals het Lokaal Klimaat Akkoord), die onze gemeente beschermen tegen klimaatverandering en die bijdragen aan een circulaire samenleving.

Al deze projecten en acties hebben we overzichtelijk in een jaaroverzicht Duurzaam Velsen geplaatst. We zijn blij met alle (nieuwe) partners en met de samenwerkingen die we hebben opgebouwd. Met dit jaaroverzicht willen we laten zien wat er allemaal gebeurt in Velsen.

Maar in 2022 gaan we gewoon door!

In 2022 gaan we verder, want we zijn er nog niet. We helpen ondernemers, werkgevers, inwoners, organisaties en instellingen versnellen op het gebied van duurzaamheid. Dit doen we door in gesprek te gaan en van elkaar te leren. We willen verhelderen, de weg wijzen en verbinden. Door verhalen te delen, van elkaar te leren en kennis uit te wisselen gaan we ook in 2022 waardevolle duurzame stappen zetten. En om de CO2-thermometer die we met het Lokaal Klimaat Akkoord onthuld hebben, omlaag te krijgen. In 2022 gaan we door en verder richting een Duurzaam Velsen.

Heb je vragen of ideeën over dit visueel jaarverslag? Of over duurzaamheid in Velsen? Laat het ons weten! Stuur een mail naar duurzaam@velsen.nl