Gast van de raad

De gemeenteraad van Velsen organiseert een aantal keren per jaar Gast van de Raad voor de inwoners van Gemeente Velsen voorafgaand aan de raadsvergadering. Raadsleden vinden het nuttig en plezierig om met inwoners van gedachten te wisselen over onderwerpen die spelen.

Tijdens de raadsvergadering neemt de gemeenteraad veel besluiten die directe invloed hebben op de inwoners in Velsen. Maar hoe werkt dat precies? Dat willen de raadsleden van Velsen graag vertellen! Daarom nodigt de gemeenteraad u uit om aanwezig te zijn als gast van de raad.

Hoe wordt u Gast van de Raad?

Meld u aan via griffie@velsen.nl of gebruik onderstaand aanmeldformulier.  U ontvangt een bevestiging via uw e-mailadres. 

Gast van de raad - aanmelden

Het programma

Wij ontvangen u om 18.00 uur in de publiekshal. Daar halen wij u op voor een hapje en een drankje. Drie gemeenteraadsleden leggen dan de ‘spelregels’ van de
politiek uit en natuurlijk welke agendapunten er worden besproken. Daarna woont u de raadsvergadering bij op de publieke tribune.

Hopelijk tot snel in de raadzaal!

Frank Dales,
Burgemeester

Extra informatie

Meer informatie nodig? Neem contact op via griffie@velsen.nl of bel 0255 567807.

De gemeenteraad maakt gebruik van persoonsgegevens van inwoners van Velsen. Dat is privacygevoelige informatie, dus dat doet de gemeenteraad zorgvuldig. Hoe de gemeenteraad dat doet, staat in de gedragscode privacy en persoonsgegevens gemeenteraad Velsen. Lees meer over privacy.

Contact met de gemeente

14 0255 of 0255 567200
Of kijk op de pagina Contact

Adres

Bezoekadres: Dudokplein 1, 1971 EN IJmuiden
Postadres: Postbus 465, 1970 AL IJmuiden

Openingstijden algemeen

Op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur.
Op donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur. 

Openingstijden Burgerzaken

Op werkdagen van 08.00 tot 16.00 uur.
Op donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur.