Afvalinzameling tijdens de feestdagen

22 maart 2024
Actueel nieuws

Rond feestdagen wijzigt de afvalinzameling van HVC. Let op: mogelijk worden de bakken rond de feestdagen op een eerder of later moment geleegd. Wilt u weten wanneer HVC langskomt? Check vroegtijdig de afvalkalender in de HVC-app of op hvcgroep.nl.

Geopend met Goede Vrijdag

Op Goede Vrijdag (vrijdag 29 maart 2024) gaat alles door zoals u van HVC gewend bent. HVC komt langs om het afval op te halen, de klantenservice van HVC is op de normale tijden bereikbaar en het (onbemande) afvalbrengstation is open.

Zo zit het met Pasen

Op tweede paasdag (1 april) komt HVC niet langs om de bakken te legen en komen zij op een andere dag langs dan u gewend bent. Wilt u weten op welke dag uw bak geleegd wordt? Download de HVC-appexterne-link-icoon of kijk in de afvalkalenderexterne-link-icoon op hvcgroep.nl.

Handig de HVC-app

Wilt u nooit meer te laat uw bak buiten zetten? Download de HVC-app en vul uw postcode en huisnummer in. U ziet direct wanneer HVC langskomt om de bak te legen. Tip: zet de melding ‘afval herinnering’ in de HVC-app aan. Zo weet u altijd wanneer welke bak geleegd wordt.

Afvalbrengstations gesloten op feestdagen

De (onbemande) afvalbrengstations zijn op feestdagen gesloten. Ook zijn de dagen voor en na feestdagen vaak drukker. Mocht een bezoek toch noodzakelijk zijn, houd dan rekening met langere wachttijden. Kijk voor de openingstijden in de HVC-app of op afvalbrengstationsexterne-link-icoon.