Trouwambtenaar Mark Elschot

trouwambtenaar mark elschot

  Gefeliciteerd, jullie hebben de stap genomen waarmee jullie de liefde in jullie leven gaan bezegelen! Deze bijzondere dag gaan jullie beleven met familie en vrienden en voor heel lang gaan onthouden. Een trouwdag vraagt om een goede voorbereiding. Jullie kleding, de locatie, het feest, de ringen en ga zo maar door. Alles wordt in het werk gesteld om er een topdag van te maken. Dan wil je ook dat de huwelijksvoltrekking helemaal gaat in de stijl hoe jullie elkaar hebben ontmoet, hoe jullie de liefde beleven en hoe jullie willen zijn. Dat is exact mijn missie, zorgen dat alles verloopt zoals jullie zijn. Dat het klopt!

  Mijn naam is Mark Elschot en ben getrouwd met Annika en heb 2 zonen, Nicolai en Beau. Als geen ander weet ik dus wat een liefdevol leven is. Naast Babs van de gemeente Velsen ben ik presentator. Dat maakt dat ik snel schakel op onverwachte gebeurtenissen, ruimte biedt aan improvisatie, maar vooral jullie verhaal kan overbrengen, daar waar nodig met een lach of een traan.

  Jullie beloven elkaar straks eeuwige trouw. Ik beloof jullie een uniek moment in je leven dat jullie en de aanwezige gasten nooit zullen vergeten.

  Liefs,

  Mark

  Contact met de gemeente

  14 0255 of 0255 567200
  Of kijk op de pagina Contact

  Adres

  Bezoekadres: Dudokplein 1, 1971 EN IJmuiden
  Postadres: Postbus 465, 1970 AL IJmuiden

  Openingstijden algemeen

  Op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur.
  Op donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur. 

  Openingstijden Burgerzaken

  Op werkdagen van 08.00 tot 16.00 uur.
  Op donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur.