Trouwambtenaar Marjon Veenboer

Trouwambtenaar Marjon Veenboer

Bewust hebben jullie gekozen voor een formele status van jullie relatie. Een feestje waard. En daar werk ik graag aan mee!

Ultiem geluk om twee mensen, die van elkaar houden, in de echt te mogen verbinden.

Een huwelijk waar het draait om liefde. Fascinerend. Want hoe kan het toch dat twee mensen die elkaar nooit eerder hebben gekend, op een dag verliefd worden, behoefte krijgen elkaar veel te zien, te voelen en dingen met elkaar te delen? Het blijft een mysterie, iets speciaals.

Vandaar dat ik als huwelijkservaringsdeskundige er ook alles aan wil doen deze ceremonie voor jullie bijzonder te maken. Een toegesneden toespraak, aandacht voor familie, getuigen en andere gasten zijn daarbij van groot belang. Ik kijk ernaar uit om met jullie in een vertrouwde en gemoedelijke sfeer een onvergetelijke trouwplechtigheid tot stand te brengen.

Liever ‘op locatie’ trouwen? Speciale muziek of voorkeur voor een chique aangelegenheid? Geen probleem. Alles is bespreekbaar. Het zijn immers wensen van het bruidspaar. Voor zover mogelijk respecteer ik die graag. Het is jullie dag!

Journalistieke werkervaring heeft me geleerd naar mensen te luisteren en hun verhaal te vertellen. Een vak dat me als trouwambtenaar prima van pas komt.

Wat mij betreft: graag tot ziens!

Niet beschikbaar op

Maandag en dinsdag.

Contact met de gemeente

14 0255 of 0255 567200
Of kijk op de pagina Contact

Adres

Bezoekadres: Dudokplein 1, 1971 EN IJmuiden
Postadres: Postbus 465, 1970 AL IJmuiden

Openingstijden algemeen

Op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur.
Op donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur. 

Openingstijden Burgerzaken

Op werkdagen van 08.00 tot 16.00 uur.
Op donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur.