Officiële bekendmakingen en berichten over uw buurt

De gemeente Velsen neemt elk jaar besluiten over uw woonomgeving. Zoals een bestemmingsplan, het kappen van een boom, een vergunning voor een evenement, een verkeersbesluit of een omgevingsvergunning. Deze officiële bekendmakingen worden nu wekelijks geplaatst in de Jutter/Hofgeest en op overheid.nl.

Sinds maart 2020 plaatsen we officiële bekendmakingen alleen nog op overheid.nl. Heeft u geen computer of moeite met digitale apparaten, dan kunt u de bekendmakingen ook in zien bij de bibliotheken en buurthuizen en het gemeentehuis.

Blijf snel en eenvoudig op de hoogte van officiële bekendmakingen

Via de website berichten over uw buurt op Overheid.nlexterne-link-icoon kunt u zoeken naar besluiten over uw buurt zoals vergunningen, bouwplannen en lokale regelgeving.

E-mailservice

Ook kunt u zich daar ook inschrijven voor een e-mailservice. U ontvangt dan alle informatie over besluiten die invloed hebben op uw omgeving. U stelt zelf in welke berichten u wilt ontvangen en binnen welke straal rond uw huis of bedrijf. U blijft snel en eenvoudig op de hoogte van de officiële bekendmakingen bij u in de buurt.

Op zoek naar een besluit dat ouder is dan 2 maanden

Deze vindt u op Officiële Bekendmakingenexterne-link-icoon. Daar kunt u zoeken naar alle publicaties die betrekking hebben op uw omgeving.