Citymarketing Velsen

Citymarketing Velsen verzorgt de promotie van IJmuiden en de andere kernen van Velsen.

Dat doen zij onder de naam .IJmuiden. Deze naam is bekender vanwege het strand, de haven, de vis en de sluizen dan Velsen. In opdracht van de gemeente Velsen voert de citymarketeer namens de Stichting Citymarketing Velsen marketingactiviteiten uit. Citymarketing Velsen richt zich voornamelijk op bezoekers, bewoners en bedrijven. 

De boodschap van citymarketing

IJmuiden is dé havenplaats om te wonen, werken en recreëren. Uniek gelegen aan de kust en nabij Amsterdam, Haarlem en Schiphol scoort IJmuiden punten met haar betaalbare en diverse woningaanbod, innovatieve bedrijven en uitgebreide mogelijkheden voor actieve recreatie.

We zetten ons vol in voor:

  • Het verbeteren van de naamsbekendheid van IJmuiden.
  • Het vergroten van de trots onder de inwoners.
  • Versterken van activiteiten en verbinden van bezoekers, bewoners en bedrijven.

Hierbij maken we gebruik van:

Citymarketing ondersteunt IJmuiden Rauw aan Zee, Noordzeevis uit IJmuiden en BIZ Centrum IJmuiden en werkt samen met krachtige bedrijvennetwerken als Techport en Amsterdam Ymuiden Offshore Ports (AYOP). Daarnaast ontwikkelt citymarketing campagnes die partijen op een zichtbare manier aan elkaar verbindt.

Meer informatie en of aanmelden nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van Citymarketing Velsen / .IJmuiden? Wilt u meer informatie? Kijk dan op de website van .IJmuidenexterne-link-icoon of meldt u zich aan voor de nieuwsbriefexterne-link-icoon.