Begeleiding naar een rookvrij leven

15 februari 2023
Actueel nieuws

Veel rokers wensen een rookvrij leven, maar hebben de ervaring dat het stoppen ermee een grote uitdaging is. Dit komt onder andere door de hardnekkige nicotine afhankelijkheid. Door hulp in te schakelen wordt de slagingskans vergroot. Een rookvrij leven is bevorderlijk voor zowel de gezondheid, als de portemonnee

Kosteloze begeleiding

Rookstopcoaching is voor iedereen kosteloos te volgen. Het wordt vanuit de basisverzekering vergoed en er is geen eigen risico van toepassing. Eventuele rookstophulpmiddelen (zoals bijvoorbeeld nicotinepleisters) worden eveneens vergoed. 

Rookstopcoaching

In en om Velsen zijn diverse mogelijkheden voor zowel individuele als groepsbegeleiding.

Individuele begeleiding

Cursus Rookvrij! Ook jij?

Als u wilt stoppen met roken is het prettig wanneer u er niet alleen voor staat. Deelname aan groepsbegeleiding verhoogt de kans van slagen om te stoppen en gestopt te blijven.

Maak het uzelf daarom makkelijker en meld u aan voor een cursus 'Rookvrij! Ook jij?'. De cursus start op zaterdag 4 maart in Sluis 751, Lange Nieuwstraat 751,  IJmuiden.

Tijdens 7 bijeenkomsten in maart en april (m.u.v. 18 maart en 8 april) van 10.00 uur tot 11.30 uur wordt de groep begeleid naar een rookvrij leven. In een groep kunt u elkaar steunen en heeft u één gemeenschappelijk doel: stoppen met roken! Wilt u hierover meer informatie? Kijk dan op Rookvrijookjijexterne-link-icoon  of bel 076 8895195 om in te schrijven.