Door de maatregelen rondom het coronavirus is de zonnepanelenactie in gemeente Velsen verlengd. Met de zonnepanelenactie is een collectieve inkoop van zonnepanelen mogelijk. De huisbezoeken van de actie worden op een andere manier aangeboden.

Wat is de zonnepanelenactie?

Een collectief van vakkundige regionale installateurs biedt huiseigenaren de mogelijkheid om zonnepanelen te laten installeren tegen een zeer gunstige prijs. Daarnaast is de besparing op de energiekosten door zonnepanelen aanzienlijk hoger dan de rente op een spaarrekening.

Aanmelden

U kunt zich voor de actie aanmelden tot 30 juni. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.duurzaambouwloket.nl/actievelsen. Onder normale omstandigheden wordt uw aanmelding direct opgevolgd met een huisbezoek om een aanbod op maat te maken.

Huisbezoeken

Op dit moment plannen we de huisbezoeken na 6 april in. Huisbezoeken die al gepland waren, worden door de adviseur zelfstandig uitgevoerd en het overleg met de bewoner is telefonisch. Wilt u uw huisbezoek uitstellen? Dan kunt u een nieuwe afspraak maken op een later tijdstip. U krijgt wel alvast een indicatieve offerte op basis van een luchtfoto.

Vragen?

Heeft u vragen over de zonnepanelenactie? Stuur dan een mailtje naar wonen@velsen.nl. Heeft u vragen over zonne-energie of andere duurzame maatregelen? Neem dan contact op met Duurzaam Bouwloket via telefoonnummer 072-7433956.

Samen gaan we voor een Duurzaam Velsen!