Door de maatregelen rondom het coronavirus is de zonnepanelenactie in gemeente Velsen verlengd. Met de zonnepanelenactie is een collectieve inkoop van zonnepanelen mogelijk. De huisbezoeken van de actie worden op een andere manier aangeboden.

Wat is de zonnepanelenactie?

Een collectief van vakkundige regionale installateurs biedt huiseigenaren de mogelijkheid om zonnepanelen te laten installeren tegen een zeer gunstige prijs. Daarnaast is de besparing op de energiekosten door zonnepanelen aanzienlijk hoger dan de rente op een spaarrekening.

Aanmelden

U kunt zich voor de actie aanmelden tot 30 juni. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.duurzaambouwloket.nl/actievelsen

Huisbezoeken

Vooralsnog kunnen de huisbezoeken niet doorgaan. Huisbezoeken die al gepland waren, worden door de adviseur zelfstandig uitgevoerd en het overleg met de bewoner is telefonisch. U kunt u wel aanmelden en u krijgt alvast een indicatieve offerte op basis van een luchtfoto.

Vragen?

Heeft u vragen over de zonnepanelenactie? Stuur dan een mailtje naar wonen@velsen.nl. Heeft u vragen over zonne-energie of andere duurzame maatregelen? Neem dan contact op met Duurzaam Bouwloket via telefoonnummer 072-7433956.

Samen gaan we voor een Duurzaam Velsen!