Zomerpret Kuijpers Sports

Stormbaan, levend ganzenbord, memorie, XXL Bellenblaas en Zomeractiviteit Ultimate Frisbee

Door gaten vliegen, langs paaltjes rennen, door tunnels kruipen en klimmen en glijden op een super gave glijbaan. Hier kun je je lol op!
 

Levend ganzenbord

Met de hele groep gaan we een hilarisch spel spelen, namelijk levend ganzenbord. Het wordt iedere keer spannend als de dobbelsteen rolt, op welk cijfer hij zal eindigen!

Memorie

In een letterbak zitten allerlei voorwerpen gestopt. Deze bak staat in het midden van het veld. De deelnemers staan ieder bij hun eigen pion. Ze rennen één voor één naar het midden en weer terug naar hun eigen pion. Wat ze in het midden gezien hebben moeten ze kopiëren bij hun eigen letterbak door precies dezelfde items in de juiste vakken te stoppen
 

XXL Bellenblaas

Ieder kind vindt bellenblaas geweldig. Het is toch een klein stukje magie om zo'n bel door de lucht te zien zweven. Nog leuker wordt het als die bellen gigantisch groot zijn. Net zoals je soms straatartiesten ziet doen. Het geheim van die grote bellen zit hem in het sop dat je maakt.

Ultimate frisbee

Ultimate Frisbee is een super leuke en leerzame sport. In dit spel is alles verwerkt. Techniek, tactiek, inzicht, samenwerking maar ook samen spel. Dat is ook één van de doelstellingen van deze clinic, om kinderen samen te laten spelen op een respectvolle manier naar elkaar toe.

Er wordt geleerd om samen te sporten en samen te spelen. Lol, respect en mooie acties staan voorop. De regels worden aangeleerd en toegepast door de deelnemers zelf. Iedereen is dus de scheidsrechter.

De deelnemers bepalen met elkaar hoe het spel gespeeld wordt, hoe het verder gaat en wat er moet gebeuren. Zo leren ze met elkaar op een respectvolle manier om te gaan.

Data

16 juli, 17 juli,  27 augustus.

Aanmelden

info@kuijperssports.nl 

Voor tijden en leeftijden kijk in de tabellen op Zomerpret 2022.

Contact met de gemeente

14 0255 of 0255 567200
Of kijk op de pagina Contact

Adres

Bezoekadres: Dudokplein 1, 1971 EN IJmuiden
Postadres: Postbus 465, 1970 AL IJmuiden

Openingstijden algemeen

Op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur.
Op donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur. 

Openingstijden Burgerzaken

Op werkdagen van 08.00 tot 16.00 uur.
Op donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur.