Help ons een beter beeld te krijgen van de nieuwe afvalinzameling! Wij weten dat u als bewoner de ervaringsdeskundige bent van uw buurt. Daarom willen we graag van u weten hoe u het nieuwe inzamelen ervaart en op welke punten het systeem verder aangescherpt zou kunnen worden zodat afval scheiden voor u nog eenvoudiger wordt.

Vorig jaar is een nieuwe manier van afval inzamelen ingesteld. Inmiddels doet iedereen in Velsen nu mee aan deze nieuwe manier van afval inzamelen. De eerste resultaten zijn positief: er wordt veel meer afval hergebruikt. Door afval te scheiden met rolcontainers voor plastic/blik/drankkartons, gft en etensresten en eventueel papier aan huis, is er veel minder restafval en wordt er dus ook veel minder afval verbrand.

Wij hebben een korte enquête opgesteld om op te halen wat u vindt van de nieuwe manier van inzamelen. Naast vragen over vooral restafval, is er ook ruimte voor algemene reacties. Het invullen van de enquête duurt maximaal 10 minuten. De enquête is anoniem, tenzij u er zelf voor kiest om uw mailadres achter te laten. We gebruiken uw mailadres alleen om u een reactie te geven over de uitkomsten van de enquête en bewaren deze informatie niet voor andere doeleinden.

Vul de enquête hier in:

https://survey.enalyzer.com/?pid=g7n6n3q6

 

\Afvalbakken