De geplande inloopbijeenkomst op 19 maart over de inspraakprocedure van het project HOV Station Beverwijk gaat vanwege de maatregelen tegen het coronavirus niet door. Om ervoor te zorgen dat betrokkenen toch hun vragen kunnen stellen tijdens de periode van inspraak, wordt een wekelijks telefonisch spreekuur gestart.

Tijdens de inloopbijeenkomst zouden het inspraakproces en het Voorlopig Ontwerp (VO) van de twee busbanen en de onderdoorgang bij station Beverwijk worden toegelicht. Ook was er gelegenheid voor het stellen van vragen. Nu de bijeenkomst niet doorgaat, stellen de provincie Noord-Holland en de gemeenten Beverwijk en Velsen van 19 maart t/m 9 april een wekelijks telefonisch spreekuur in op donderdagmiddag. Verschillende projectexperts van de gemeenten, het ingenieursbureau en de provincie zitten klaar om uitleg te geven.  

Vragen over documenten

Heeft u vragen over de documenten die ter inzage liggen of over het inspraakproces zelf? Dan kunt u deze tijdens het telefonisch spreekuur contact opnemen met Ramon Kuipers, omgevingsmanager van de provincie Noord-Holland via 023-514 5772.

Telefonisch spreekuur

Op de volgende dagen en tijden is het telefonisch spreekuur geopend:

  • Donderdag 19 maart van 15.00 tot 17.00 uur
  • Donderdag 26 maart van 15.00 tot 17.00 uur
  • Donderdag 2 april van 15.00 tot 17.00 uur
  • Donderdag 9 april van 15.00 tot 17.00 uur

De periode van inspraak duurt van 5 maart tot en met 16 april 2020. Kijk voor meer informatie op www.noord-holland.nl/hovstationbeverwijk.