Sessie donderdag 11 april

De gemeenteraad vindt het belangrijk dat iedereen mee kan doen in Velsen. Daarom bespreekt de gemeenteraad op donderdag 11 april om 21.30 uur tijdens een sessie  het “LHBTI beleid” voor Velsen. LHBTI staat voor lesbische vrouwen (L), homoseksuele mannen (H), biseksuelen (B), transgenders (T) en intersekse personen (I). De gemeente wil dat LHBTI’s zich gesteund weten en zich veilig(er) en weerbaar(der) voelen op school, op straat, op het werk, in de zorg en thuis, in de sport en in eigen sociale kring.

Graag meepraten?

COC, Stichting Welzijn Velsen, Roze Salon Velsen, Bureau Discriminatiezaken zijn inmiddels voor deze sessie uitgenodigd. Maar de raad wil ook graag met betrokken inwoners praten over de uitvoering van het LHBTI beleid van Velsen als Regenbooggemeente. Wilt u meepraten over dit onderwerp? Stuur dan een mail naar griffie@velsen.nl. De griffie neemt dan nog telefonisch contact met u op.

Wilt u de sessie bijwonen op de publieke tribune? Dan bent u van harte welkom in de raadzaal van het gemeentehuis ingang Plein 1945 te IJmuiden.

PDFBeleid Regenbooggemeente Velsen

Opening Regenboogloper Frank Dales en Marc Hillebrink