De gemeente Velsen start een unieke zonnepanelenactie. Een collectief van vakkundige, regionale installateurs biedt inwoners nu de mogelijkheid om zonnepanelen te laten installeren tegen een zeer gunstige prijs. Zo krijgen inwoners de mogelijkheid bij te dragen aan een schone en duurzame toekomst terwijl er bespaard wordt op de energiekosten.  De actie geldt voor particuliere rijtjeswoningen, hoekwoningen en (half)vrijstaande woningen.

 

Drie bewonersavonden geannuleerd

De Nederlandse overheid heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. Eén van die maatregelen is een verbod op bijeenkomsten in heel Nederland met meer dan 100 mensen tot en met 31 maart 2020. Op basis van de maatregelen zijn de bewonersavonden op 16 maart (Polderhuis, Velserbroek),19 maart (Dorpshuis Het Terras, Santpoort-Noord) en 24 maart (Gemeentehuis Velsen) geannuleerd.

Op dit moment zijn er nog geen nieuwe data bekend. Zodra deze bekend zijn communiceren we dit via de gemeentelijke kanalen.

 
Collectieve inkoop

Op initiatief van Stichting Eneregio is een collectieve inkoop georganiseerd waarbinnen regionale zonnepanelenspecialisten een aanbod op maat voor u maken. U kunt geheel vrijblijvend en gratis één van de specialisten langs laten komen voor een vakkundig advies.

 

Energiek Velsen

De actie wordt gesteund door de gemeente en de lokale energiecoöperatie Energiek Velsen, een initiatief van inwoners die onze mooie gemeente willen verduurzamen. Iedereen die gebruik maakt van het actieaanbod is automatisch een jaar gratis en vrijblijvend lid van Energiek Velsen. Kijk voor meer informatie op www.energiekvelsen.nl.

 
Hoe werkt het?

U kunt deelnemen aan deze actie middels een aantal eenvoudige stappen. 
1. Inschrijven kan tot 17 mei 2020 geheel vrijblijvend via www.duurzaambouwloket.nl/actievelsen
2. Aanbod op maat: een vakman neemt vervolgens contact met u op. Deze komt bij u thuis en maakt gratis en vrijblijvend een offerte op maat.
3. Installatie: bij akkoord op de offerte installeert de leverancier de zonnepanelen. U bespaart direct op uw energierekening.
 

Heeft u nu al vragen, bel dan met het Duurzaam Bouwloket: 072 - 743 39 56.
We kijken uit naar een energieke en succesvolle actie!