GreenBiz IJmond helpt MKB en horeca met energie besparen

14 december 2022
Duurzaam
Winkels Lange Nieuwstraat

GreenBiz IJmond heeft 100 energiescans met begeleidingstraject beschikbaar voor MKB en horeca. Door inzicht in energieverbruik kunnen bedrijven direct energie besparen. Dat scheelt een hoop kosten, helemaal nu. Winkeliers, horecaondernemers en eigenaren (verhuurders) van winkelpanden in de gemeenten Beverwijk, Velsen, Uitgeest en Heemskerk kunnen zich aanmelden.

Energiescan zorgt voor inzicht en energiebesparing

GreenBiz IJmond helpt lokale winkeliers en horecaondernemers inzicht krijgen in het energieverbruik. Dit is de eerste stap in energiebesparing en het verlagen van uw energierekening. Met een energiescan op maat is direct zichtbaar waar de meeste energie verbruikt wordt. In de energiescan krijgt u advies over energiebesparing, duurzame opwekking en snel uit te voeren maatregelen. Zo kunt u direct zien waar u op uw energiekosten kunt besparen. Meld u nu aan voor een gratis energiescan. Daarna blijven we in contact om u te helpen met het nemen van de maatregelen.

Over GreenBiz IJmond

GreenBiz IJmond is een vereniging voor en door ondernemers, die u helpt met het verduurzamen van uw bedrijf en uw bedrijventerrein. GreenBiz IJmond werkt samen met overheid en ondernemers. Wij richten ons op de thema’s energie besparen, duurzame energie opwekken, educatie en circulaire economie. Inmiddels weten we dat energie besparen en zelf opwekken flinke kosten kan besparen.

Afbeelding met de woorden: gratis energiescan, samen en lokaal bedrijven verduurzamen

Contact met de gemeente

14 0255 of 0255 567200
Of kijk op de pagina Contact

Adres

Bezoekadres: Dudokplein 1, 1971 EN IJmuiden
Postadres: Postbus 465, 1970 AL IJmuiden

Openingstijden algemeen

Op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur.
Op donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur. 

Openingstijden Burgerzaken

Op werkdagen van 08.00 tot 16.00 uur.
Op donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur.