U bent van harte welkom de raadsvergadering bij te wonen. U kunt hiervoor plaatsnemen op de publieke tribune van de vergaderzalen.

Pano raadzaal okt 2018

De vergaderingen zijn zowel live, als achteraf te volgen via de raadskalender op www.velsen.nl/gemeenteraad. Open de raadskalender en klik vervolgens op de link onder de datum van de vergadering.

Ook zijn de uitzendingen van de vergaderingen van de raad Velsen live te volgen en terug te zien op het TV-kanaal en via www.raadsplein.tv van RTVSeaport.

Welke onderwerpen staan er op de agenda?

In de raadsvergadering van 1 november bespreekt de raad het Bestemmingsplan Orionweg en het Bestemmingsplan Velserbroek. Zie voor meer informatie: agenda 1 november raadsvergadering.

Inspreken kan tijdens het actualiteiteitenuurtje

Wilt u, als inwoner, inspreken over een actueel onderwerp dat niet op de agenda staat, dan meldt u zich aan bij de griffie. Aanmelden om in te spreken kan telefonisch tot op de dag van de vergadering tot 12.00 uur: 0255- 567251 of via de mail: griffie@velsen.nl (link stuurt een e-mail) met vermelding van onderwerp, naam, e-mailadres en telefoonnummer. De griffie neemt dan nog contact met u op.