Wat is er nodig om langer thuis te kunnen blijven wonen in de Rivierenbuurt? Gemeente Velsen heeft samen met bewoners en organisaties uit de Rivierenbuurt een buurtplan gemaakt!

Tijdens een buurtcafé vertelden bewoners wat fijn is aan wonen in de Rivierenbuurt. Ook hadden zij ideeën over wat beter kan zodat bewoners langer in de buurt kunnen blijven wonen. De gesprekken gingen over de woningen, de openbare ruimte, ontmoeting & activiteiten, elkaar helpen en de toegang tot zorg. In een daaropvolgende werksessie dachten bewoners mee over concrete oplossingen. Van de vele ideeën die werden uitgewisseld, zijn 14 activiteiten uitgewerkt in het buurtplan Thuis in de Rivierenbuurt. 

Bent u benieuwd naar het buurtplan Thuis in de Rivierenbuurt? Klik dan op het .pdf-bestand onder dit bericht. Het buurtplan ligt op verschillende plekken ter inzage zoals bij Woningbedrijf Velsen, Velison Wonen, Woonzorgcentrum Velserduin, buurtcentrum de Spil en de publiekshal van gemeente Velsen.

Op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen of heeft u een vraag of suggestie voor ons? Laat het weten via rivierenbuurt@velsen.nl.

PDFBuurtplan Thuis in de Rivierenbuurt.pdf