Velsen-Noord

Informatie saneringswerkzaamheden Sportpark Rooswijk

De saneringswerkzaamheden starten op maandag 17 december 2012, vóór die tijd worden hekwerken en een bouwkeet geplaatst. Naar verwachting zullen de werkzaamheden twee weken in beslag nemen. Vanwege de feestdagen werkt men één week vóór de kerst en één week na oud en nieuw.

Het sportpark is tijdens de werkzaamheden beperkt bereikbaar. Het parkeerterrein wordt deels afgezet met rood/witte linten en hekwerken. Omleidingsroutes naar de tennisvelden en barakken zullen worden aangegeven.

De werkzaamheden vinden plaats op het voetbalveld en het parkeerterrein naast het clubgebouw van FC Velsenoord. De tennisvelden (zie onder het kopje downloads aangegeven op de kaart met A) kunnen gedurende het munitieonderzoek (overdag) niet worden gebruikt. Er dient 50 meter afstand te worden gehouden van de werkzaamheden. Ook het voetbalveld (zie op het kopje downloads aangegeven op de kaart met B) kan overdag niet worden gebruikt.

Bij de saneringswerkzaamheden van het toekomstige handbalveld, is het niet toegestaan binnen een straal van 50 meter rondom het werkterrein aanwezig te zijn. Dit betreft ook het westelijke deel van de accommodatie van FC Velsenoord.

Het werk wordt begeleid door HB advies, contactpersoon Wouter Stuive, telefoonnummer 072-507 4950.

Contactpersonen Velsen-Noord

Bij wie kunt u terecht met vragen of opmerkingen over Velsen-Noord?

Lees verder