De gemeenteraad van Velsen organiseert een aantal keren per jaar Gast van de Raad voor de inwoners van Gemeente Velsen voorafgaand aan de raadsvergadering. Raadsleden vinden het nuttig en plezierig om met inwoners van gedachten te wisselen over onderwerpen die spelen.

Tijdens de raadsvergadering neemt de gemeenteraad veel besluiten die directe invloed hebben op de inwoners in Velsen. Maar hoe werkt dat precies? 
Dat willen de raadsleden van Velsen graag vertellen! Daarom nodigt de gemeenteraad u uit om aanwezig te zijn als gast van de raad.

Hoe wordt u Gast van de Raad?

Vul het formulier Gast van de Raad in. Dit kan voor meerdere personen. U ontvangt een bevestiging via uw e-mailadres. 

Het programma

Wij ontvangen u om 18.00 uur in de publiekshal. Daar halen wij u op voor een hapje en een drankje. Drie gemeenteraadsleden leggen dan de ‘spelregels’ van de
politiek uit en natuurlijk welke agendapunten er worden besproken. Daarna woont u de raadsvergadering bij op de publieke tribune.

Hopelijk tot snel in de raadzaal!

Frank Dales
Burgemeester

Extra informatie

Meer informatie nodig? Neem contact op met de griffie of bel 0255-567807.

De gemeenteraad maakt gebruik van persoonsgegevens van inwoners van Velsen. Dat is privacygevoelige informatie, dus dat doet de gemeenteraad zorgvuldig. Hoe de gemeenteraad dat doet, staat in de gedragscode privacy en persoonsgegevens gemeenteraad Velsen. Lees meer over privacy.