Wat ruimtelijke ordening betreft een heerlijke uitdaging op het vlak van werken, wonen en recreëren. Waar mensen samenwerken aan een zonnige, succesvolle toekomst.PDFBeleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening.pdf

Haven en industrie zorgen op een stoere manier voor bedrijvigheid. De pier van IJmuiden is een Eldorado voor zeebaarsvissers, vogelaars, shipspotters en lekker-de-wind-door-je-haren-laten-waaien-struiners. Het woord veelzijdigheid moet hier bijna wel zijn uitgevonden. Net als sportief, spectaculair, stoer en gezellig.

De historische Sail-parade vaart dwars door onze gemeente. We hebben het meest spectaculaire surf-, blokart-, vlieger- en hondenstrand van Nederland. Met strandpaviljoens waar je het gehele jaar door je dorst kunt lessen en je honger kunt stillen, met wat geluk lekker beschut in de zon. Onze uitgestrekte duinen bieden rust, ontspanning en de kans om een vos of Blauwe Zeedistel te zien.

En naast de gezelligheid van de dorpskernen met circa 70.000 Velsenaren, zijn Haarlem en Amsterdam nooit ver weg. Nu we ze tóch genoemd hebben, onze kernen zijn: Driehuis, IJmuiden, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Velsen-Noord, Velsen-Zuid en Velserbroek.

Kom langs en ga met ons in gesprek. Wedden dat jij nooit meer weg wilt?!

PDFBeleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening.pdf