Enquête groene omgeving Andreaweg

Woont u in de buurt van de Andreaweg in Velsen-Noord. Doe dan mee aan deze enquête. Zo kunt u aangeven hoe u het groene gebied aan beide kanten van deze weg zou willen zien.

Enquête Andreaweg

Wat gaat de gemeente doen?

In september 2018 zijn er bomen (populieren) gekapt tussen de Andreaweg, Rijk de Waalweg en de Wijkerstraatweg. De gemeente start nu met de voorbereidingen om aan beide kanten van de Andreaweg bomen en groen terug te brengen. Dat willen we graag samen doen met buurtbewoners . Door middel van een korte vragenlijst kunnen zij aangeven wat zij in dit gebied willen verbeteren. In januari 2019 gaan wij ook nog steekproefsgewijs langs de deuren om deze vragenlijst af te nemen.  Op basis van de uitkomsten maken we een paar ontwerpen die we in maart 2019 met de buurtbewoners bespreken. Zo werken we toe naar één ontwerp. Dit gaat dan voor de zomer de formele inspraak in zodat iedereen hier nog op kan reageren. In het plantseizoen van oktober 2019 tot april 2020 worden de werkzaamheden dan uitgevoerd. Buurtbewoners  kunnen hier dan ook zelf actief aan meewerken.

Kaartje groengebied

Plattegrond van het groengebied Andreaweg

Meer informatie

Wilt u meedenken bij dit project of op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Stuur  dan een e-mail naar andreaweg@velsen.nl. Dan krijgt u regelmatig een nieuwsbrief. Ook kunt u via dit mailadres vragen stellen. Of via WhatsApp; 06 408 978 75 (gemeente Velsen).