Contactgegevens aanmelder

Uw contactgegevens

De dienstverlening staat alleen open voor inwoners van gemeente Velsen. Deze gegevens gebruiken wij om te controleren of u inderdaad inwoner van gemeente Velsen bent.

Is uw onderneming gevestigd in de gemeente Velsen maar bent u geen inwoner van de gemeente Velsen? Neem dan contact op met de gemeente waar u woont.

Uw e-mailadres en telefoonnummer geven wij door aan de organisatie door wie u graag wilt worden geholpen. 

U hebt aangegeven dat u niet in gemeente Velsen woont. Helaas is deze dienstverlening alleen voor inwoners van Velsen.

Hulp
Zelf regelen

Bijstand zelfstandigen (Bbz)

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor Bijstand zelfstandigen (Bbz)? De gemeente Haarlem helpt u met het aanvragen van Bbz. Aanmelden? Bel 14 023 en vraag naar team Bbz van de afdeling Werk en Inkomen.

Schuldhulpverlening

Heeft uw onderneming betalingsachterstanden die problematisch lijken? Als u behoefte heeft aan een schuldhulpverleningstraject voor ondernemers, kan gemeente Haarlem u hierbij helpen. Ga naar de website van Gemeente Haarlem voor meer informatie.

Dienstverlening helpen verbeteren

Gemeente Haarlem voert namens Gemeente Velsen: Bijstand zelfstandigen (Bbz) en schuldhulpverlening aan ondernemers uit. Er wordt een gesprek ingepland met u, een consulent schuldhulpverlening aan ondernemers en een consulent Bbz. Tijdens dat gesprek wordt met u gekeken wat het beste bij u past: Bbz, een schuldhulpverleningstraject of een combinatie van beiden.