Droomt u ervan om uw eigen droomhuis te ontwerpen en te bouwen? Zelf uw handen uit de mouwen te steken en de uitdaging aan te gaan? Dan hebben wij goed nieuws voor u! De gemeente heeft namelijk twee nieuwe locaties aangewezen voor het project Pionieren in IJmuiden!

In 2015 is de gemeente Velsen gestart met de pilot ‘Kleinschalig Opdrachtgeverschap’ (KO) waarbij particulieren de mogelijkheid hebben gekregen om een kavel of kluswoning te kopen en hun eigen droomhuis te bouwen in het Jan Ligthartgebouw, aan het Snippenbos in IJmuiden en de Van den Vondellaan in Driehuis. Voor de drie pilotlocaties was veel belangstelling. 

Daarom is besloten om een vervolg te geven aan het project Pionieren in IJmuiden. De raad heeft besloten de locaties aan de Van Diepenstraat in Velsen Noord (17 kavels) en aan de Lagersstraat in IJmuiden (14 kavels) verder te onderzoeken.

Meer informatie

Voor meer informatie over het project Pionieren in IJmuiden kunt u naar de website www.pioniereninijmuiden.nl (externe link). Wilt u graag op de hoogte gehouden worden, dan kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief!

Overige vragen kunnen gemaild worden naar pionieren@velsen.nl (link stuurt een e-mail) of u kunt telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 0255 567200.

 

Pionieren in IJmuiden