Velsen maakt al jarenlang een papieren gemeentegids; elk jaar verschijnt een nieuwe editie

Hierin staan contactgegevens van het bestuur van Velsen, de ambtelijke organisatie en allerlei instellingen, organisaties en verenigingen. De voorgaande jaren kregen alle inwoners van Velsen de papieren versie thuis, maar in 2016 is de huis-aan-huis verspreiding gestopt. Steeds meer mensen zoeken eerder op internet naar informatie dan in een boekje. In de elektronische versie (e-Book) kunt u nog handiger vinden wat u zoekt.

Wie alsnog een papieren gids wil hebben, kan deze gratis ophalen bij de balie van het gemeentehuis, bij de bibliotheken en de verschillende woonzorgcentra en buurtcentra. Op verzoek kan deze ook naar het huisadres gestuurd worden; een telefoontje naar het Klanten Contact Centrum van de gemeente is genoeg: telefoon 14 0255 (zonder netnummer). Daarnaast krijgen alle (potentiële) nieuwe inwoners een exemplaar.

U kunt de gemeentegids ook digitaal bekijken.

Nieuwe vermeldingen, fouten of wijzigingen

Wilt u vermeld worden in het algemene gedeelte van de gemeentegids, is de informatie fout of ondertussen gewijzigd? Neem contact op met de uitgever:
FMR Producties, Postbus 23, 1780 AA DEN HELDER.
Email: info@lokaaltotaal.nl.

De gegevens over het gemeentebestuur, adviesorganen en –commissies, de ambtelijke afdelingen en de plattegronden van Velsen met straatnamenlijst houdt de gemeente zelf bij. Heeft u daar vragen of opmerkingen over, mail dan naar communicatie@velsen.nl of bel naar 14 0255 (zonder netnummer).